• +40231533959

Despre noi

Infiintata in 1998, LINX L.M.N. ofera clientilor scule electrice si utilaje pentru constructii de cea mai inalta calitate, deviza firmei fiind: „NOI VINDEM CALITATE„.

Cresterea an de an a parteneriatelor a rezultat si ca urmare a diversificarii gamei de produse prin incheierea de contracte cu furnizori interni cum ar fi: BOSCH, MAKITA, HONDA, HUSQVARNA, STANLEY, etc.

In 2007 LINX L.M.N. face primele importuri, incepand cu utilajele pentru curatenie de la KARCHER – Austria, continuand apoi cu pompele de la SEA-LAND – Italia si din 2008 cu masinile de taiat gresie si faianta de la RUBI – Spania.

Din 2009 gama produselor importate este completata de aparatele de sudura DECA – Italia si compresoarele de aer MECAFER – Italia.

In 2010 LINX devine importator din Polonia si reprezentant in Romania pentru sculele de mana IRWIN si generatoarele de curent FOGO.

Din 2012 gama produselor importate este completata cu discurile diamantate de la renumitul producator englez JCB si cu masinile de taiat gresie faianta de la SIGMA – Italia.

LINX L.M.N. s-a dezvoltat incepand cu anul 1998 pe piata de profil zonala prin calitatea produselor si serviciilor, corectitudine,punctualitate in livrari dar mai ales prin respectarea cuvantului dat, reprezentand nu numai un simplu furnizor, ci si un partener maleabil in conditiile comerciale acordate fiecarui client, un partener care ofera nu un produs, ci o solutie adecvata in raportul pret/calitate la nevoile clientului.

Magazinele LINX L.M.N. reprezinta locul caruia trebuie sa ii aloci ceva timp pentru a putea vedea tot ceea ce cuprinde in materie de scule si accesorii.

Magazin Calea Nationala nr. 59 – Botosani – vis-a-vis de E-on

 

Magazin B-dul Eminescu nr 2A – Botosani – langa Parcarea Kaufland

Magazin Calea Nationala nr. 72 – Botosani – langa BRD Piata Mare

Gama completa de scule si accesorii se livreaza din stoc in magazinele din Botosani deschise zilnic intre orele 8:00 si 17:00, sau in maxim 24 ore in orice localitate din tara.